Keď učitelia píšu blogy

Tretia úloha z témy Spoločenské aspekty digitálnych technológií – Web 2.0, Zadanie W3 – Blogy je na svete. Tak som sa pustila do čítania prác kolegov na internete. Blogy sme sa teda naučili všetci vytvárať. Mnohí z nás už tento nástroj používali aj predtým, takže naozaj je čo čítať. A ktoré z nich ma zaujali? Bol by to dlhý zoznam, takže len pár príkladov:
Prehľadným dizajnom a praktičnosťou ma zaujal blog  http://krajnikova.spaces.live.com/, http://ucitelkm.spaces.live.com/?lc=1051. Obsahovo ma zaujali blogy http://kocism.spaces.live.com/, http://mpanisova.spaces.live.com/, ostatní nech mi prepáčia, že som ich tu neuviedla. Dobrý blog si svojich čitateľov určite nájde aj bez mojej pomoci a ten učiteľský obzvlášť. Všetkým teda prajem veľa zdaru a mnoho spokojných čitateľov.  
This entry was posted in Nezaradené. Bookmark the permalink.

1 Responses to Keď učitelia píšu blogy

  1. Ľubica píše:

    Ahoj Vierka, páči sa mi Tvoje zhrnutie- "Dobrý blog si svojich čitateľov určite nájde", ten Tvoj sa páči mne, možno aj z toho dôvodu, že obe nás zaujali rovnaké blogy – Milenin a Martinov. Veľa chuti do ďalšej práce pri zvládaní zadaní DVUi.

Pridaj komentár